Wat

Trouwen
Een droomhuwelijk verwezenlijken, daar ga ik voor!!!!
Uit ervaring weet ik dat er steeds meer behoefte bestaat aan eigen inbreng bij een huwelijk. Helaas is dat niet altijd mogelijk. Bij veel gemeentes ben je gebonden aan vaste tijdstippen en locaties om te trouwen. Daarnaast heb je niet altijd de mogelijkheid om zelf een trouwambtenaar uit te kiezen.
Ik wil jullie als aanstaand echtpaar de ruimte geven voor eigen ideeën, waarbij een persoonlijke sfeer voorop staat.
Bij mij géén standaard verhaal, maar een ceremonie geheel naar eigen wens, op een zelfgekozen locatie en op een tijdstip naar keuze.
Elkaar opnieuw trouw beloven
Zijn jullie al jaren getrouwd of hebben jullie een geregistreerd partnerschap en willen jullie elkaar nogmaals het jawoord geven, dan kan dat natuurlijk ook!!!
Of jullie nu 10, 12½ of misschien wel 50 jaar getrouwd bent het blijft een feest om elkaar het jawoord te mogen geven. Samen met jullie dierbaren krijgt het feest een extra dimensie. Een fantastisch idee dat jullie zelf mogelijk kunnen maken.
Ik zorg voor een geweldige plechtigheid en jullie hoeven alleen maar “ja” te zeggen!!
Jubileumfeest
Ben je 40, 50 of bijvoorbeeld 75 geworden en wil je een keer een totaal ander feest. Een feest met een persoonlijk tintje? Dat kan.
Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek maak ik een uniek levensverhaal waar familie en vrienden nog lang over zullen napraten.
Huwelijksfeest ouders
Zijn je ouders 12½ of bijvoorbeeld 25 jaar getrouwd en geven ze een feestje?!
Verras je ouders met een bijzondere huwelijksceremonie. Laat je ouders elkaar opnieuw het “jawoord” geven. Ik zorg voor een mooie plechtigheid!!